Β2

 

Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΑΣ

ΜΟΥΖΑΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

 

  

 

 

Επίσκεψη των μαθητών της Β' τάξης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

 

Οι μαθητές της Β' τάξης παρακολούθησαν στη Βιβλιοθήκη Νίκαιας την παρουσίαση του βιβλίου "Η ώρα του ουρανού πήγε ροζ με πορτοκαλί" της συγγραφέως Λούλα Γκούνη - Σοφικίτη.

 

 

 

 

 

 

 

Επίσκεψη της Α' και Β' τάξης στο Δημοτικό Κουκλοθέατρο Τιριτόμπα στην Λάρισα

 

 

 

 

Το μαύρο ψαράκι

 

Την Πέμπτη  9 – 2 – 23 παρακολουθήσαμε την παράσταση  «Το μαύρο ψαράκι» από τον κουκλοθίασο «Αστροναύτες» στο Δημοτικό Κουκλοθέατρο Τιριτόμπα στην Λάρισα.

Γνωρίσαμε το «Μαύρο ψαράκι», το ακολουθήσαμε στο μεγάλο του ταξίδι, νιώσαμε τον φόβο, ριψοκινδυνεύσαμε, κλέψαμε λίγο από τον ηρωισμό του, ακούσαμε τις συμβουλές και τις σκέψεις του:

«Πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρά μας για να πετύχουμε…»

«Είναι υπέροχο να έχουμε φίλους…»

«Ομορφιά υπάρχει εκεί, όπου υπάρχουν όμορφα συναισθήματα…»

 

 

 

 

Επίσκεψη των μαθητών της Β' τάξης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

 

Οι μαθητές της Β' τάξης αποδέχθηκαν την πρόσκληση της Βιβλιοθήκης Νίκαιας, για να παρακολουθήσουν την αφήγηση του παραμυθιού "Τα Δώρα της Παπλωματούς" και συγχρόνως να ευαισθητοποιηθούν ως προς το δανεισμό των βιβλίων.

 

 

 

 

 

Επίσκεψη των μαθητών της Β' τάξης στο εργαστήρι "Δημιουργική Πόρτα"

 

Οο μαθητές της Β΄τάξης ενόψει των Χριστουγέννων επισκέφθηκαν το εργαστήρι "Δημιουργική Πόρτα" για τη δημιουργία χριστουγεννιάτικων μπισκότων.

 

 

 

 

Β' τάξη Εργαστήριο Δεξιοτήτων με θέμα "Τα συναισθήματα"

 

Στα πλαίσια του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων οι μαθητές του Β1 και Β2 του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας πραγματοποίησαν βιωματικό εργαστήριο στις 21 και 23 Νοεμβρίου 2022 αντίστοιχα σε συνεργασία με την ψυχολόγο του κέντρου κοινότητας του Δήμου Κιλελέρ κ. Ζήση Αντιγόνη με θέμα "ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ"